Textiel
Waar het ooit mee is begonnen... Het bedrukken van textiel. Of u nu op zoek bent naar bedrijfskleding, teamkleding voor uw sportploeg of een eigen shirt voor feestjes, alles is mogelijk. Wij verzorgen de bedrukking al vanaf 1 exemplaar.

U kunt bij ons uw eigen kleding aanleveren of deze via ons bestellen.

Wij kunnen met diverse technieken allerlei soorten textiel bedrukken dus we hebben altijd wel een oplossing om uw kleding te voorzien van opdruk.

De meest gebruikte technieken hebben we hier naast voor u uitgelegd.

Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden, neem dan eens contact met ons op.
Flexfolie
Met Flexfolie kunnen we op vrijwel alle materialen drukken.
De folie is leverbaar in diverse kleuren. Het materiaal wordt door middel van een snijplotter uitgesneden, waardoor na het uitpellen alleen het over te zetten materiaal op de drager blijft. De bedrukking blijft lang van hoge kwaliteit en is perfect uitwasbaar tot 60ยบ.

PU-Folie
PU is de printbare variant van de flex, de folie wordt door middel van solvent techniek full-colour bedrukt en contour uitgesneden.

Transfers
Het bedrukken via een transfer is uitermate geschikt voor wit textiel. De afbeelding wordt haarscherp geprint en op het materiaal geperst. Na het wassen kan de kleur vervagen, maar door te strijken komen de kleuren weer tot leven.
Familiedrukwerk
073 - 3030402
info@ditofdat.nl
Volg ons voor het laatste nieuws
Kempenlandstraat 3A  |  Vught
maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur   |  zaterdag en zondag gesloten